Fotoalbum / Info@adbhoveniers.nl / tel. 06-48972152

Direct bij het ontwerp denken wij na over een beplantingsplan dat past bij uw wensen én bij het gebruik van de tuin. Wilt u gedurende het gehele jaar iets in bloei zien, of houdt u juist meer van groen? Zoekt u ook in de winter evenwicht wat betreft wintergroene beplanting? Heeft u kinderen of huisdieren? Met al deze zaken houden we rekening bij ons advies over de keuze voor planten en bomen.

Diervriendelijke tuin

Wanneer u graag insecten, vlinders of vogels naar uw tuin wilt lokken, dan zullen wij kiezen voor planten, struiken en bomen die aantrekkelijk zijn voor deze dieren. Maar ook door de inrichting van uw tuin aan te passen, kunt u bepaalde insecten of diersoorten een veilig heenkomen bieden.

Wij werken zo veel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen, en maken bijvoorbeeld bij voorkeur geen gebruik van geïmpregneerd hout. Afhankelijk van uw wensen brengen we zo de natuur dicht bij uw huis.

Bestaande aanplant reorganiseren

Ook wanneer u een bestaande border of slechts een (klein) gedeelte van uw tuin opnieuw in wilt richten, denken wij graag met u mee. Welke planten zijn nog te gebruiken? Hoe kunnen we deze eventueel vermeerderen? En op welke plekken komt welk gewas het best tot zijn recht? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Door het splitsen of scheuren van planten kunnen wij soms uw border meerdere keren vullen, zonder dat u hiervoor extra planten hoeft aan te schaffen. Dus ook wanneer u uw tuin niet helemaal wilt vernieuwen, zijn wij u graag van dienst.