Fotoalbum / Info@adbhoveniers.nl / tel. 06-48972152

Beginnen op het afgesproken tijdstip en niet weggaan voordat u tevreden bent en er is gebeurd wat we met u hebben afgesproken. Dat is de filosofie van Arjan de Bruijn Hoveniers. In alle gevallen besteedt u de werkzaamheden bij één persoon uit: diegene met wie u de afspraken maakt, komt ook zelf de tuin aanleggen. En we leggen met evenveel plezier een door ons ontworpen tuin aan, als een tuin vanaf een aangeleverd ontwerp.

Van ontwerp naar planning

Na uw goedkeuring van het tuinontwerp en de offerte gaan wij aan de slag met de planning. Dit betekent de bestelling van tuinmaterialen, het eventueel inroepen van extra vakmensen voor bepaalde specialistische klussen en het bepalen van het moment waarop wij kunnen beginnen. U hoeft dus niet zelf op zoek naar bijvoorbeeld een loodgieter of schilder: wij werken samen met uitsluitend vakmensen die wij goed kennen. Zo houden wij zelf een oog op de kwaliteit van het werk.

KLIK HIER VOOR PLANNING NAAR AANLEG

Kwaliteitsmaterialen met oog voor de natuur

Kwaliteit én duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken zo ‘groen’ mogelijk: we gebruiken bijvoorbeeld ecologische producten en hout met het FSC-keurmerk, dat liefst niet geïmpregneerd is. En als het kan recyclen we aanwezig materiaal.

Ook hebben we persoonlijke afspraken met leveranciers en inkopers en gaan we bij binnen- én buitenlandse groothandels langs om te zien waar het materiaal vandaan komt en hoe het is geproduceerd. We weten wat we leveren en leveren alleen het beste.