Ontwerp

Ontwerp

De eerste stap naar het ontwerp van uw tuin is een kennismakingsgesprek. Want persoonlijke voorkeuren en omstandigheden maken elk tuinontwerp uniek. Wij komen hiervoor graag bij u thuis, zodat we gelijk uw tuin kunnen zien.

Door goed te luisteren naar uw wensen en ideeën krijgen wij een beeld van wat u in uw hoofd heeft. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen, zodat we gelijk met u mee kunnen denken.

7FAE0C09-F28F-4334-B3C8-58DA193CAA80_1_102_o.jpeg

Van idee naar ontwerp

Uw ideeën werken wij uit in een eerste ontwerp. Hierin geven wij duidelijk aan wat mogelijk is. Ook geven we al zo veel mogelijk details aan. Denk aan de beplanting, de gewenste bestrating en verdere inrichting.

Dit ontwerp leggen we aan u voor, zodat we het aan kunnen passen als u aanvullende wensen heeft. Daarna kunnen we met het ontwerp aan de slag.

Ontwerp in 3D

Arjan de Bruijn Hoveniers kan uw tuinontwerp ook in 3D te visualiseren. Dit is een driedimensionale tekening, zodat u zich alvast voor kunt stellen hoe het eruit zal gaan zien. In het interactieve ontwerp, waar u als het ware doorheen kunt ‘wandelen’, zijn al zo veel mogelijk details aangegeven zoals beplanting, de gewenste bestrating en verdere inrichting.

Uiteraard zijn wijzigingen in het ontwerp tijdens de tuinaanleg altijd mogelijk.