Fotoalbum / Info@adbhoveniers.nl / tel. 06-48972152

Een mooie tuin moet mooi blijven. Na de aanleg begint het onderhoud - planten, onkruid en bomen groeien immers door. Heeft u geen tijd of niet de kennis om dit zelf te doen, of wilt u dat wij u hierbij ondersteunen? Arjan de Bruijn Hoveniers verzorgt graag het onderhoud voor u. Niet alleen van door ons aangelegde maar ook van bestaande tuinen.

Snoeien, verzorgen en herstellen

In het voorjaar en het najaar kunt u uw tuin door ons laten voorbereiden op een nieuw bloeiseizoen of winterklaar laten maken. Denk hierbij aan de verzorging of vervanging van beplanting, het scheuren of uitdunnen van planten, onkruid wieden en het snoeien van hagen en bomen. Maar ook extra onderhoud aan uw gazon of vijver, schoonmaken van het terras of herstellen van bestrating horen bij het onderhoud van uw tuin.

Duidelijke afspraken

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, van twee uur per jaar, tot meerdere keren per kwartaal gedurende een dag(deel). Dit is afhankelijk van wat u wilt en wat uw tuin vraagt. Wij bespreken vooraf uw wensen en verwachtingen en maken duidelijke afspraken. Zo weet u precies waarop u kunt rekenen, wanneer u ons kunt verwachten en wat de kosten hiervoor zijn.

Onderhoudscontract voor bedrijven

Voor bedrijven en gemeenten (onderhoud aan openbaar groen) werken wij meestal op contractbasis en met een vastgestelde planning. Zo weet u precies wanneer wij bij u langskomen en kunt u rekening houden met de kosten in uw begroting.