Fotoalbum / Info@adbhoveniers.nl / tel. 06-48972152

Vindt u het moeilijk om zich voor te stellen hoe uw tuin er straks uit kan gaan zien? U bent niet de enige. Daarom biedt Arjan de Bruijn Hoveniers u de unieke mogelijkheid om uw tuinontwerp in 3D te visualiseren.

Persoonlijk gesprek: van wens naar tuinontwerp

De eerste stap naar het ontwerp van uw tuin is een kennismakingsgesprek, want persoonlijke voorkeuren en omstandigheden maken elk tuinontwerp uniek. Wij komen hiervoor graag bij u thuis, op een moment dat het u schikt. Door goed te luisteren naar uw wensen en ideeën krijgen wij een beeld van wat u in uw hoofd heeft en hoe het tuinontwerp eruit moet gaan zien. We horen eerst wat u wilt, vervolgens bekijken we wat er mogelijk is en ten slotte hoe we dat kunnen realiseren.

Uiteraard kunt u tijdens het gesprek al uw vragen aan ons stellen, zodat we gelijk met u mee kunnen denken.

Ontwerp in 3D

Op basis van het persoonlijke gesprek maken wij een eerste ontwerp van uw tuin. Dit is een driedimensionale tekening, zodat u zich alvast voor kunt stellen hoe het eruit zal gaan zien. In het interactieve ontwerp, waar u als het ware doorheen kunt ‘wandelen’, zijn al zo veel mogelijk details aangegeven zoals beplanting, de gewenste bestrating en tegels en verdere inrichting.

Dit ontwerp leggen we aan u voor, zodat we het aan kunnen passen als u aanvullende wensen heeft. Uiteraard zijn wijzigingen in het ontwerp ook nog mogelijk tijdens de tuinaanleg.

Klik hier voor 3D-ontwerpen

Klik hier voor de 3D presentaties

Ontwerp zonder tuinaanleg

Ook wanneer u alleen een ontwerp wilt van uw tuin of buitenruimte, dus zonder aanleg ervan, bent u bij ons aan het goede adres. We bespreken in een persoonlijk gesprek wat u voor ogen hebt, en zetten vervolgens uw wensen om in een 3D-ontwerp. Na eventuele aanpassingen kan de uitvoerder hiermee direct aan de slag.